Dakdekker De Haas
 

Onderhoudscontract

Het is voordelig voor u op de lange termijn om periodiek onderhoud te laten plegen door een dakdekker. De beste manier om dit te regelen is door middel van een onderhoudscontract. Beginnende daklekkages worden gelijk aangepakt, zodat u nog lang plezier heeft van uw dak. Voor een kleine reparatie betaalt u niets. Dankzij het onderhoud worden alle dakgoten jaarlijks schoongemaakt en gecontroleerd. U kunt een onderhoudscontract krijgen voor een jaar, maar langer is ook een mogelijkheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 088 444 7673
 

Geen verassingen meer

Wij zullen altijd alles met u doornemen voordat wij overgaan tot een grote reparatie. Samen met u zoeken wij naar de beste mogelijkheid voor uw situatie. Door goed onderhoud weet u hoe uw dak erbij staat en hoe lang het nog mee gaat. Het is niet meer nodig voor u om zelf het dak op te klimmen. Wij maken uw afvoer, regenpijp en dakgoot schoon voordat wij overgaan tot inspectie. Ook de controle van boeiborden en de gedeeltes van lood en zink zijn onderdeel van het onderhoudscontract. Zo kunnen wij tijdig ingrijpen wanneer wij zien dat er iets vervangen moet worden. U krijgt als u dat wenst een digitale documentatie van de staat van uw dak. Door middel van een onderhoudscontract weet u precies waar u aan toe bent zonder verassingen.
 

Kwaliteitswerk: ook in contracten

Onderhoud is niet alleen nodig voor het voorkomen van grote uitgaven door verwaarloosde lekkages, het beïnvloedt hoe waterdicht het dak is. Bij dakdekker de Haas krijgt u gegarandeerd een scherpe prijs voor vakkundig onderhoud en renovatie. Zoals eerder aangegeven, is onderhoud zeer belangrijk voor het dak, zo kan een lekkage onopgemerkt uw dak ernstig beschadigen. Wij raden u aan hiervoor een onderhoudscontract te nemen bij dakdekker De Haas.
 

Enkele voorbeelden uit een onderhoudscontract:

  • Stilliggend water en blokkades worden tegengegaan door het schoonmaken van de hemelwaterafvoer.
  • Het grind wordt uitgespreid, zo wordt uv-straling tegengehouden en wordt er beschermd tegen storm.
  • Het dak wordt volledig schoongemaakt. Ter voorkoming van een mechanisch probleem.
  • Wat preventief werkt tegen lekkage is alle openingen, de barstjes, wegwerken.
  • Alle voegen van de dakbedekking worden gecontroleerd. De dakbedekking en het loodwerk zullen onderzocht worden op mankementen. Zo kunt u er tijdig iets aan doen.

 

Meer informatie over onderhoudscontract

Wenst u meer informatie over een onderhoudscontract? Of wilt u een overeenkomst afsluiten? Neem dan contact op met uw dakdekker. Hij kan u adviseren wat het beste is voor uw situatie.