Dakdekker De Haas
 

Dakdekker offerte

Laat het onderhouden van uw dak over aan een deskundige dakdekker. Bij De Haas krijgt u altijd een ervaren dakdekker die de werkzaamheden vakkundig uitvoert. Als u een daklekkage heeft is het van belang dat u hier tijdig iets aan doet. Een verwaarloosde lekkage zal verergeren en u zult veel geld kwijt zijn aan een grote reparatie. Bel direct 088 444 7673 en krijgt u meteen een dakdekker aan de lijn, zodat uw probleem gegarandeerd snel verholpen is.
 

Onze diensten

Als u flink gaat renoveren, is het geen overbodige luxe om ook naar u dak te kijken. Wellicht is het dak aan vervanging toe of zijn er andere mankementen. Onze experts adviseren en informeren u graag over dit onderwerp. De werkzaamheden waar ons dakdekkersbedrijf zich voornamelijk mee bezig houdt zijn:

  • Installatie van allerlei typen dakbedekking
  • Onderhoud plegen aan daken
  • Daklekkages verhelpen
  • Daken renoveren en repareren

 

Bel direct of vraag een offerte aan

Wanneer u een professionele dakdekker inzet voor bijvoorbeeld de reparatie van uw daklekkage bent u verzekerd van een snelle service. Een daklekkage is natuurlijk erg vervelend, daarom wordt u bij ons meteen geholpen. Dakdekkersbedrijf De Haas is altijd bereikbaar via 088 444 7673. U heeft ook de optie om een offerte per mail aan te vragen. In dit geval ontvangt u een passend voorstel in uw mailbox. Vul ons contactformulier in en wij nemen uw offerte aanvraag in behandeling. Deze offerte verplicht u tot niets en is kosteloos. Dakdekkersbedrijf de Haas staat voor snel en overzichtelijk werk, een gegarandeerde kwaliteitsservice van ervaren vakmensen!