Dakisolatie
 

Dakisolatie

Warmte stijgt. Hierdoor is uw dak de plek waar de meeste warmte verloren gaat wanneer uw dak geen goede dakisolatie heeft. Stoken kost niet alleen veel geld, het beïnvloedt ook de natuur. Verwarmen met gas is vervuilend en er wordt CO2 uitgestoten, dit is een van de redenen waardoor het klimaat aan het veranderen is. Als u voor dakisolatie zorgt, zult u uw woongenot ook bevorderen en uw rekening zal omlaag gaan. Direct contact met De Haas? Neem contact met op op via 088 444 76730.
 

Zelf isoleren of laten doen?

Het is mogelijk om zelf te isoleren. Het is dan van belang dat u zeker weet of de dakbedekking damp-open is. U kunt door onjuist isoleren een rottend dak veroorzaken. Het zelf plaatsen van dakisolatie is redelijk te doen als u een dakbeschot van hout hebt waarbij er geen dakleer of folie is aangebracht. Meestal is het beter om een vakkundige dakdekker in te schakelen. Een dakdekker is op de hoogte van de verschillende soorten dakisolatie. De Haas dakdekker vertelt u precies wat er mogelijk is en komt uw isolatie deskundig installeren.
 

Binnen- of buiten dakisolatie?

Het hangt van uw dak af of isolatie voor binnen of buiten het meest geschikt is. Als u een plat dak heeft is het niet mogelijk om voor binnenisolatie te kiezen. U hebt dan namelijk de kans dat er een plek ontstaat tussen de isolatie en de laag die damp tegen gaat. Op deze plek kan water gaan zitten en u krijgt rot. Buitenisolatie is het meest geschikt voor een plat dak, de dakdekker zorgt ervoor dat uw isolatie goed vastzit door middel van gewicht. Een schuin dak kan op beide manieren geïsoleerd worden. Welke vorm van dakisolatie u kiest hangt er van af of u de isolatie zelf wilt plaatsen, wat voor soort dakbedekking u hebt en hoeveel u eraan wilt uitgeven.
 

Wij helpen u graag

Wilt u meer weten over dakisolatie dan helpt dakdekker De Haas u graag verder. U kunt contact opnemen om een prijsopgave aan te vragen voor passend dakisolatie advies, het kost u niets.